Üdvözöljük a NYUGALOM Kft. honlapján!

Minden embernek szüksége van a biztonságra. Napjainkban a biztonság megteremtését csak komoly vagyonvédelmi rendszerekkel lehet biztosítani. Válasszon minket, ha Önt és családját biztonságban akarja tudni. Nyugalom itt vagyunk!

2020. július 19-én 18.25-kor pánikriasztás érkezett az ügyeletünkre az egyik veszprémi  dohányboltból. Kollégáink 5 percen belül a helyszínre értek, ahová már a rendőrség is kiérkezett. Három...
2020. július 15-én éjfél után nem sokkal ellenőriztük a veszprémi Bagolyvár parkolóházat. Kollégánk zajt hallott a bejárat felől, ahol két fiatal férfi mászott fel a bejárat bal oldalán. Másik két...

Nekem szerencsém van, mert édesapám 30 éve dolgozik a vagyonvédelmi szakmában, előtte pedig rendőr volt. Abban nőttem fel, hogy az otthonomban van riasztórendszer, és ha véletlen nem tudtam kikapcsolni időben, akkor találkoztam a járőrökkel is. Mindig biztonságban éreztem magam.

Április 7-én nem sokkal éjfél után több riasztás is érkezett a központunkba a pápai Erzsébet Patikából, annak bejárati, illetve irodai részéből. A pápai járőr kollégánkat azonnal értesítettük. Néhány perccel a riasztást követően a helyszínre érkezett, ahol feltörve találta a főbejáratot.