Blog

Jelenlegi hely

2019-07-23 13:28

Nyaraláskor is biztonságban a Nyugalom Kft.-vel! 

Mutatjuk a legfontosabb teendőket és a leghatékonyabb ötleteket a betörések ellen! 

- Minden esetben kérjünk meg VALAKIT arra, hogy végezze el a nyaralásunk alatt a következőket:

✔️ POSTALÁDA ÜRÍTÉSE: lakás és ház esetén is rendkívül árulkodó jel, ha tele van a postaláda és csordul ki belőle a sok levél, szórólap. Egyértelműen mutatja, hogy huzamosabb ideje üres az ingatlan;

✔️ SZEMETESKUKA KIHELYEZÉSE: fontos, hogy a kuka csak az ürítése napján legyen az utcán. Utána vitessük vissza az udvarba;

2019-05-17 11:03

A Nyugalom Kft. nyaralás előtti, szünidei tanácsaival Ön is biztonságban tudhatja otthonát és gyermekeit. Íme a legfontosabb teendők:  

A riasztórendszer a legmegbízhatóbb védelem, ezért ahol még nincs, érdemes minél előbb távfelügyeletre kötött rendszert telepíteni. Ha már rendelkezünk riasztóval, akkor utazás előtt időben végezzünk próbariasztást.

Nagyobb összegű készpénzt csakis minősített trezorban tartsunk otthon, amit célszerű a riasztórendszerre kötni.

2019-04-25 09:28

Íme néhány hasznos tanács a hétköznapokra: 

A riasztó programozása többféleképpen is történhet, például:

- particionáltan: amikor éjszaka csak a földszint és a garázs van élesítve, a többi helyiségben szabadon lehet mozogni. Nappal pedig, ha a tulajdonosok otthon vannak, a nyitásérzékelőket is tudjuk élesíteni. Kismamáknak ez nagy segítség lehet, hiszen ha a kicsi vagy bárki más kinyitja a bejárati ajtót, azonnal jelez a rendszer!

2019-02-09 17:14

Tudta-e, hogy a riasztó berendezés folyamatosan életjelet küld magáról, akkor is ha nem kapcsoljuk ki vagy be...? És azt, hogy az alapbeállításokban 15 perc a határ, amelynél hosszabb ideig tartó áramszünet esetén jelet küldenek a központunkba? Vannak ügyfeleink, akik erről rögtön értesítést kérnek, megelőzendő a komolyabb problémákat, anyagi károkat. Ezen kívül a berendezések egyéb jeleket is küldenek a központunkba, melyek a következők lehetnek: zárás, nyitás, teszt, szabotázs vagy például valamilyen kommunikációs hiba.

2019-01-22 16:05

Kevesen tudják, hogy akkor is használhatják a riasztóberendezésüket, amikor otthon vannak. Ezt a Nyugalom Kft. kifejezetten ajánlja is, főleg azoknak az ügyfeleinek, akik családi házban vagy földszinti lakásban laknak. Egyrészt személyi biztonságot ad, másrészt az értékeinket is biztonságban tudhatjuk. Javasoljuk, hogy az ajtókra, ablakokra kerüljenek nyitásérzékelők, melyek a besurranók ellen védenek.

2019-01-11 09:27

Íme a legfontosabb teendők a biztonság érdekében: 

Évente egyszer nappali időszakban érdemes próbariasztást végezni, a szomszédok bizonyára nem lesznek mérgesek, ha ez nem a délutáni pihenés időszakára esik... De itt most nem a szomszéd a fontos, hanem a saját biztonságunk! A próbariasztás azt jelenti, hogy várjuk meg, míg teljesen élesítve lesz a rendszer és megszólal a sziréna...

2018-11-12 12:37

A meglévő riasztórendszerek is kiegészíthetők olyan biztonsági szolgáltatásokkal, mint például a fagyfigyelés. Ez azoknak az ügyfeleinknek ajánlott, akik sokat vannak távol az otthonuktól. Az időnként előforduló áramszünetek miatt egyes kazánok nem indulnak automatikusan újra, vagyis nem száz százalékban megbízhatók. Ezt a problémát megoldhatjuk azzal, ha a riasztó mellé felszerelünk egy termosztátot, és ha 5 °C alá csökken a hőmérséklet, akkor értesítjük a tulajdonost, megelőzve a komolyabb anyagi károkat.

2018-10-24 11:54

A Nyugalom Kft. 28. születésnapját ünnepeltük a napokban a veszprémi Gurmandia Étteremben, ahol egy vidám, jó hangulatú esten elismeréseket és jutalmakat is átadtunk. Sőt: idén a 25 éve velünk dolgozó törzsgárda tagunkat, Böde Józsefet is köszönthettük - Sánta Károly tulajdonos-ügyvezető igazgatón kívül ő a legrégebbi motoros nálunk... Cégünk folyamatosan bővülő ügyfélkörrel stabilan tevékenykedik a régióban, csapatunk teljes létszáma több mint 200 fő. Szolgáltatási színvonalunk növeléséhez folyamatosan várjuk új kollégáink jelentkezését, technikusi és vagyonőri munkakörökbe.

2018-06-15 09:16

Végre megjött a jó idő, a nyár, kezdődik a hosszabb utazások, nyaralások szezonja. :) Ezzel együtt sajnos megnövekszik a betörések, besurranásos lopások száma is, így mindenképpen ajánlott pár biztonsági lépést eszközölni indulás előtt, hogy a felhőtlen pihenéssel töltsük a szabadságot és hazaérkezéskor minden a helyén legyen. Kezdjük a legfontosabbal!

Saját magunk védelme:

2018-04-17 12:02

Híreink között gyakran találkozni olyan esetekkel, amikor kivonuló járőreink sikerrel hiúsítottak meg rablási, betörési kísérletet. 

Egy otthon vagy ipari létesítmény biztonsági mértéke több tényezőből adódik össze. Megkülönböztetünk statikus és dinamikus elemeket, például a riasztó vagy a redőnyök statikus elemek, míg egy járőr szolgálat már dinamikus elemnek minősül. Minél összetettebb egy ilyen rendszer, annál jobban ellenáll a betörési kísérletnek, hiszen célunk a megelőzés.

Oldalak