Blog

Jelenlegi hely

2020-07-15 17:48

Nekem szerencsém van, mert édesapám 30 éve dolgozik a vagyonvédelmi szakmában, előtte pedig rendőr volt. Abban nőttem fel, hogy az otthonomban van riasztórendszer, és ha véletlen nem tudtam kikapcsolni időben, akkor találkoztam a járőrökkel is. Mindig biztonságban éreztem magam. Tudtam kezelni a riasztót és értettem azt is hogyan működik. Ma is van riasztóm természetesen. Talán éppen ezért gyakran meglepődve szembesülök, hogy Veszprémben napjainkban folyamatosan adják át a modernebbnél modernebb új lakásokat beépített riasztórendszer nélkül.

2020-04-07 16:54

Április 7-én nem sokkal éjfél után több riasztás is érkezett a központunkba a pápai Erzsébet Patikából, annak bejárati, illetve irodai részéből. A pápai járőr kollégánkat azonnal értesítettük. Néhány perccel a riasztást követően a helyszínre érkezett, ahol feltörve találta a főbejáratot. A pápai rendőrkapitányság munkatársai is megérkeztek a helyszínre, és jeleztük nekik, hogy az utolsó mozgást az iroda helyiségéből érzékeltük. A rendőrök nyitva találták az irodai ablakot, ahol az elkövető elmenekülhetett.

2020-02-21 09:30

Mindig nagy öröm számunkra, ha segíthetünk, és megtiszteltetés, ha erről visszajelzést is kapunk ügyfeleinktől. Újonnan induló blogunkban azokról lesz szó, akik az elmúlt 30 évben kifejezték köszönetüket a Nyugalom Kft.-nek és kollégáinknak.

 „Tisztelt Nyugalom Kft.!

Ezúton szeretném megköszönni a Nyugalom Kft.-nek a riasztást a hétvégi csőtörés miatt. Külön kiemelném két munkatársuk segítőkészségét, amellyel a kiömlött víz eltakarításában részt vettek.

Irányi László igazgató
Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Szakgimnáziuma

Veszprém, 2020. 01. 27.

2019-07-23 13:28

Nyaraláskor is biztonságban a Nyugalom Kft.-vel! 

Mutatjuk a legfontosabb teendőket és a leghatékonyabb ötleteket a betörések ellen! 

- Minden esetben kérjünk meg valakit arra, hogy végezze el a nyaralásunk alatt a következőket:

✔️ postaláda ürítése: lakás és ház esetén is rendkívül árulkodó jel, ha tele van a postaláda és csordul ki belőle a sok levél, szórólap. Egyértelműen mutatja, hogy huzamosabb ideje üres az ingatlan;

2019-05-17 11:03

A Nyugalom Kft. nyaralás előtti, szünidei tanácsaival Ön is biztonságban tudhatja otthonát és gyermekeit. Íme a legfontosabb teendők:  

A riasztórendszer a legmegbízhatóbb védelem, ezért ahol még nincs, érdemes minél előbb távfelügyeletre kötött rendszert telepíteni. Ha már rendelkezünk riasztóval, akkor utazás előtt időben végezzünk próbariasztást.

Nagyobb összegű készpénzt csakis minősített trezorban tartsunk otthon, amit célszerű a riasztórendszerre kötni.

2019-04-25 09:28

Íme néhány hasznos tanács a hétköznapokra: 

A riasztó programozása többféleképpen is történhet, például:

- particionáltan: amikor éjszaka csak a földszint és a garázs van élesítve, a többi helyiségben szabadon lehet mozogni. Nappal pedig, ha a tulajdonosok otthon vannak, a nyitásérzékelőket is tudjuk élesíteni. Kismamáknak ez nagy segítség lehet, hiszen ha a kicsi vagy bárki más kinyitja a bejárati ajtót, azonnal jelez a rendszer!

2019-02-09 17:14

Tudta-e, hogy

- a riasztó berendezés folyamatosan életjelet küld magáról, akkor is ha nem kapcsoljuk ki vagy be...?

- és azt, hogy az alapbeállításokban 15 perc a határ, amelynél hosszabb ideig tartó áramszünet esetén jelet küldenek a központunkba?

- vannak ügyfeleink, akik erről rögtön értesítést kérnek, megelőzendő a komolyabb problémákat, anyagi károkat.

2019-01-22 16:05

Kevesen tudják, hogy akkor is használhatják a riasztóberendezésüket, amikor otthon vannak. Ezt a Nyugalom Kft. kifejezetten ajánlja is, főleg azoknak az ügyfeleinek, akik családi házban vagy földszinti lakásban laknak. Egyrészt személyi biztonságot ad, másrészt az értékeinket is biztonságban tudhatjuk. Javasoljuk, hogy az ajtókra, ablakokra kerüljenek nyitásérzékelők, melyek a besurranók ellen védenek.

2019-01-11 09:27

Íme a legfontosabb teendők a biztonság érdekében: 

Évente egyszer nappali időszakban érdemes próbariasztást végezni, a szomszédok bizonyára nem lesznek mérgesek, ha ez nem a délutáni pihenés időszakára esik... De itt most nem a szomszéd a fontos, hanem a saját biztonságunk! A próbariasztás azt jelenti, hogy várjuk meg, míg teljesen élesítve lesz a rendszer és megszólal a sziréna...

2018-11-12 12:37

A meglévő riasztórendszerek is kiegészíthetők olyan biztonsági szolgáltatásokkal, mint például a fagyfigyelés. Ez azoknak az ügyfeleinknek ajánlott, akik sokat vannak távol az otthonuktól. Az időnként előforduló áramszünetek miatt egyes kazánok nem indulnak automatikusan újra, vagyis nem száz százalékban megbízhatók. Ezt a problémát megoldhatjuk azzal, ha a riasztó mellé felszerelünk egy termosztátot, és ha 5 °C alá csökken a hőmérséklet, akkor értesítjük a tulajdonost, megelőzve a komolyabb anyagi károkat.

Oldalak