Tanácsok a riasztók biztonságos használatához

Jelenlegi hely

Íme a legfontosabb teendők a biztonság érdekében: 

Évente egyszer nappali időszakban érdemes próbariasztást végezni, a szomszédok bizonyára nem lesznek mérgesek, ha ez nem a délutáni pihenés időszakára esik... De itt most nem a szomszéd a fontos, hanem a saját biztonságunk! A próbariasztás azt jelenti, hogy várjuk meg, míg teljesen élesítve lesz a rendszer és megszólal a sziréna...

Amennyiben ezt követően ügyeletünk nem keresi Önt telefonon, az sajnos azt jelenti, hogy probléma adódott a berendezés működésében és javításra szorul. Ha egy helyszínen többen is használják a riasztót (például gondnok, takarító, stb.), javasolt, hogy mindenki saját, egyedi kóddal rendelkezzen. Amennyiben idegeneknek tudomása van az Ön kódjáról, haladéktalanul értesítsen minket, kódváltás miatt. 

A belépéshez használt kódjaikat senkinek se adják át, mi ilyet soha nem kérünk ügyfeleinktől! Ha valaki telefonon vagy sms-ben ilyen kéréssel fordul Önökhöz, jelezzék felénk és a rendőrség felé. Amennyiben az ügyeletünkről keressük, legvalószínűbben a 06-30-227-9010-es telefonszámon fogjuk keresni. Ha nem szokta fogadni a hívásokat idegen számok esetén, kérjük mentse el ezt a számot a telefonjában Nyugalom ügyeletként.

Ha változás történik ügyfeleink adataiban, kérjük, mielőbb értesítsenek bennünket, kiemelve a telefonszámban történő változásokat, hiszen ez a kapcsolattartás leggyorsabb módja. Ne feledjék: első a biztonság, és ebben együtt kell működnünk!