Cégismertető

Jelenlegi hely

Tisztelt Partnerünk!

A kialakult járványhelyzetre való tekintettel, szeretném Önöket tájékoztatni, hogy cégünk teljes kapacitáson működik, mind az ügyelet, mind az élőerő, mind pedig a járőrszolgálat tekintetében. A szükséges intézkedéseket mi is megtettük, hogy ez így is maradjon. Cégünk ebben a nehéz helyzetben is szavatolja az Önök vagyonának és biztonságának védelmét, senkit sem hagyunk védelem nélkül. Nyugalom, itt vagyunk!

Bízva a helyzet mielőbbi normalizálódásában, maradunk tisztelettel:

Sánta Károly ügyvezető igazgató

Veszprém, 2020.03.19


 

A céget 1990-ben édesapám alapította a társaival, Magyarországon akkor vált szabaddá a vállalkozás és úgy érezte rendőri tapasztalatait a vagyonvédelemben hasznosítani tudná. A tulajdonosok változtak az évek során, majd 2017-től már családi vállalkozásban működtetjük a céget. Hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli, hogy az otthonában biztonságban érezze magát. Az otthonunk biztonságának kialakításához és fenntartásához kínálunk mindenki számára hozzáférhető, megfizethető, 21. századi megoldásokat. A működési területünk alapvetően 3 tevékenységi körbe sorolható, amelyek a következők: 

Távfelügyleti szolgáltatások: 

A legjobb vagyonvédelmi rendszer is csak állandó távfelügyelettel nyújt valódi védelmet, hiszen a magas fokú biztonság megteremtéséhez nélkülözhetetlen, hogy a riasztó jelzéseire való reagálás megtörténjen. Távfelügyeletünk a nap 24 órájában fogadja és feldolgozza a beérkező jelzéseket, valamint megfelelő módon intézkedik rájuk, például a helyszínre küldi a kivonulószolgálatot. A megyében a legrégebbi távfelügyeleti cég vagyunk. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink nagy része magánszemély. Ezúton is köszönjük nekik megtisztelő bizalmukat.

A távfelügyletünket vezeti: Dianiska Gábor

Biztonságtechnikai szolgáltatások:

Cégünk nem csak felügyeli a kiépített rendszereket, hanem saját technikai háttérrel is rendelkezik, melynek keretében gyakran telepítünk riasztó, tűzjelző és kamera rendszereket, valamint karbantartjuk és igény esetén korszerűsítjük a meglévő rendszereket. Új riasztó esetén díjtalanul felmérjük a helyszínt és a helyi specifikációknak és az ügyfél kérésének megfelelő rendszert ajánljuk. Amennyiben riasztó-, kamera- vagy esetleg kombinált rendszer kiépítésén gondolkozik tegyen velünk egy próbát, biztosan nem fog csalódni.

A technikai osztályunkat vezeti: Mészöly Péter

Élőerős szolgáltatás:

Nem lehet teljes a vagyonvédelmi szolgáltatás, ha nem párosul élőerővel, porta-, illetve járőrszolgálattal és egyéb ember által nyújtott vagyonvédelmi szolgáltatással. Az élőerő az, amely reagál a távfelügyeleti és biztonságtechnikai eszközök jelzésire körültekintően kialakított szabályok mentén. A tevékenység teljes körű és minőségi ellátásához szükséges a személyi, tárgyi, és technikai feltételek teljesülése is, mint az őrszolgálati állomány megfelelő létszáma, állapota, felkészültsége, a részükre kiadott felszerelések, ruházat mennyisége, minősége, a munkavégzésüket támogató technikai berendezések állapota. Célja, hogy az emberek életét, testi épségét, az objektumban tárolt vagyontárgyakat, információkat megelőzze, megóvja a szándékos vagy gondatlan károkozástól, illetve biztosítsa az objektumban folyó munkavégzés zavartalanságát.

Élőerős szolgáltatásunkat vezeti: Garamvölgyi Szilárd

Működés területünk kiterjed Veszprém, Fejér, Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom megyékre és Budapestre.

Nyugalom itt vagyunk!

Gaál-Sánta Szilvia

kereskedelmi vezető
Nyugalom Kft
+36-30-684-8566
santa.szilvia@nyugalom.hu
nyugalom@nyugalom.hu