Elektronikus vagyonvédelem

Jelenlegi hely

A Nyugalom Kft Önnek és ingatlanának, vagyontárgyinak védelmére komplex szolgáltatást biztosít. A vagyonvédelem területén az illetéktelen behatolók (betörők) elleni egyik leghatékonyabb elektronikus berendezés a riasztórendszer. A riasztórendszer, mind helyi, mind távfelügyeleti jelzéssel, kiegészítve segít az Ön személy-, és ingatlanvédelmének megvalósításában. Az elektronikus vagyonvédelem területén cégünk több mint 2500 saját telepítésű vagyonvédelmi rendszert üzemeltet.

Az ingatlanok, üzlethelységek, ipari létesítmények védelmére egyaránt vállaljuk a teljes körű elektronikus vagyonvédelmi berendezések telepítését. A rendszerek telepítése előtt INGYENES felmérés keretében elkészítjük árajánlatot. Ajánlatunkat szükség esetén ( új ingatlan, felújítás alatt) vagyonvédelmi készülék tervvel is kiegészítjük.

Védelmi rendszer típusok

Az alábbi berendezésfajták segítségéve tudjuk kiépíteni a rendszert:

Vezetékes riasztórendszerek

A vezetékes rendszerek költségtakarékos megbízható, általában használatos rendszerek. Az új építésű ingatlanok esetén nem árt már a villanyszerelési munkák megkezdésénél pontosan tudni a leendő érzékelők, helyét csövezési hálózatának módját.

Vezeték nélküli riasztórendszerek

Azokban az esetekben, amikor a vezetékezés nem vagy nehezen oldható meg, vagy esztétikai okok miatt nem lehetséges akkor vezeték nélküli, rádió riasztóközpontok, érzékelők felszerelése ajánlott. Cégünk a PARADOX, ELMES, JABLOTRON cégek által gyártott termékeket telepíti. A rádiós rendszerek költségei lényegesen nagyobbak, de megfelelő elhelyezésük, szakszerű tervezésük a költségek optimalizálásában fontos segítség lehet.

Ipari vagyonvédelmi hálózatok

Az ipari termelés helyszínei a gyártócsarnokok, raktárak, egyéb ipari létesítmények. Ezekben az objektumokban a lakossági rendszerektől eltérő műszaki paraméterekkel rendelkező eszközök telepítése szükséges. A különleges körülmények (szellős, kisállatokkal belakott, egyéb a rendeltetéstől függő objektumok) precíz és tapasztalt kiépítést igényel. Cégünk több ipari létesítmény és raktárépület kivitelezésében vett részt. Munkatársaink folyamatos műszaki képzése és több mint 10 éves tapasztalata segítségével megbízható rendszer kiépítését valósíthatja meg.

Az általunk ill. más kivitelező által telepített riasztóberendezések távfelügyeletre való kötéséhez kifejlesztett UHF átjelző készülékkel, átjelző hálózattal rendelkezünk. Jól felkészült Diszpécserszolgálatunk és technikus kollégáink a nap 24 órájában segítenek a telepítőknek. 24 órás technikai ügyelet a beérkező hibajelzésekre a diszpécserszolgálat irányításával áll Megbízóink, az Ön rendelkezésére.