Nyugalom Családőr Szolgáltatás tájékoztató!

Jelenlegi hely

Applikációnk használatával érezd magad nagyobb biztonságban, akárhol is vagy éppen. A Nyugalom Kft-nél munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy ebben a rendkívül stresszes világban, és élethelyzetben a biztonság növelésével a stresszszintet csökkentsük. Szeretnénk segíteni azzal, hogy plusz eszköz igénybevétele nélkül tudjunk vészjelzést küldeni.

Szuper új applikációnk segítségével bárhol, bármikor indíthatsz pánikjelzést, mi meghalljuk, és intézkedünk rá.

Az applikáció legnagyobb előnye, hogy vészjelzést úgy is tudsz indítani, hogy a táskádból sem veszed elő a telefont. 

Azért jó, mert a táskából jövő sziréna hangja kizökkentheti, sokkolhatja a támadót, rosszullét esetén magára vonja a figyelmet.

Az okostelefonok és okos eszközök korában a telefonokban egyre több érzékelő, szenzor kerül beépítésre. Használjuk ki a telefonok tudását, úgy, hogy közben biztonságunkat is növeljük.

De kezdjük az elején. Programozó kollégáimmal egy új szolgáltatást kínálunk mindenkinek, aki szeret egyedül futni, vagy erdőt járni, vagy csak későn ér haza télen a munkából. A szolgáltatás lényege, hogy a telefonra letöltjük az applikációt, amely a mozdulatainkat „elemzi”. Az applikáció telepítésekor egy számítógépes játék segítségével be kell gyakorolni egy mozdulat sort-3 lábdobbanást. Amikor kilépünk az utcára, elindítjuk ezt az alkalmazást majd a telefont alvó üzemmódba téve eltesszük a táskánkba, vagy ahol hordani szoktuk. Veszély esetén dobbantunk 3-at a lábunkkal, és a táskában lévő telefon szirénázni, villogni, és rezegni kezd, vagy ezek tetszőleges kombinációját csinálja. A telefon jelzésével egy időben a távfelügyeleti központunkba is beérkezik a jelzés, ahol képzett kollégáink megkezdik az intézkedéseket. Felhívjuk az értesítendő személyeket, megadjuk a bajba jutott személy helyzetét, koordinátáit. Ezeket az adatokat elküldjük emailen is. Amennyiben a telefon mozgásban van a koordináták folyamatosan frissülnek. A járőröket veszprémi tartózkodás esetén elindítjuk a megadott koordinátákra

Szolgáltatásunk early bird kedvezménnyel 1500 Ft-os havidíjon érhető el. Az applikáció ingyenesen tölthető le a webáruházakból. Éves fizetés választása esetén a havidíj 1100 Ft/telefon. 

Az alábbi videóban megtekinthető a működése, és egy telepítési segédlet:

https://csalador.nyugalom.hu:27780/personal_security

Amennyiben további kérdése, kérése van a szolgáltatással kapcsolatban keressen minket bizalommal. a nyugalom@nyugalom.hu email címen vagy munkaidőben a 06 30 916-3256-os telefonszámon.

 

Üdvözlettel:

Gaál-Sánta Szilvia

kereskedelmi vezető