Videó megfigyelő rendszerek

Jelenlegi hely

A videó megfigyelő rendszerek napjainkban a vagyonvédelmi rendszerek önálló megoldásaként, vagy elektronikus behatolás jelző (riasztó) rendszerek kiegészítéseként vannak jelen. A kamerákkal és rögzítő berendezéssel felépített hálózat a nap 24 órájában alkalmas helyi, vagy internetes hálózati elérése. A rögzítési eljárások fejlődésével képesek 1-3 hónap felvett anyag tárolására.

Cégünk mind ipari, mind lakossági rendszerek tervezésében, kivitelezésében nyújt megbízható segítséget. Az Ön igényeinek megfelelően Ingyenes felmérés keretében ajánlatot, szaktanácsot tudunk adni a felszerelendő berendezésekről, azok hatékony kihasználásáról. Fontos, hogy a jól megtervezett videó megfigyelő rendszer költség hatékony, az adott feladat ellátására elegendő műszaki a tartalommal épüljön ki.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján Megbízóink megelégedettségével ajánljuk az alábbi szolgáltatásainkat, termékeinket:
Pic

Analóg kamerás rendszerek

Analóg kamerák felszerelésével már 800 TV- soros felbontásban akár éjjel-nappali módban működő berendezések elérhető a folyamatos megfigyelés. Infra LED megvilágítók, valamint ultra fényérzékeny kamerák segítenek az éjszakai videó képek megalkotásában. Az analóg kamerák videó jeleit digitális rögzítő berendezések tárolják. Az analóg kamerák típusai:

  • Kompakt szerelt kamera
  • Beltéri boksz kamera
  • Kül-, beltéri forgó Dóm kamera
  • Miniatürizált kamera
  • Infra megvilágítóval ellátott kamera
  • Stb.


Digitális kamerák IP- technológia

Kamerarendszerek fejlődésével egyre nagyobb az igény a jó felbontású, hálózatba szervezett, távoli eléréssel felszerel berendezésekre. Az IP alapú kamerarendszerek képfelbontása eléri az 3 Megapixel felbontást ami 1280x1024 képpontot jelent. Ezek a kamerák hálózati csatlakozással, webes eléréssel rendelkeznek. Videó képeinek tárolására számítógép alapú szoftver, vagy önálló IP alapú rögzítő szükséges.

Az IP alapú rendszer előnye, hogy hordozza minden számítógépes hálózat kommunikációs tulajdonságait, így lehet vezetékes, ill. vezeték nélküli un. Wireless rendszer. A vezeték nélküli kamerák a szabványos rádiós csatornákon keresztül titkosított formában alkotnak hálózatot.

Digitális videójel rögzítés

A kamerák videójeleinek rögzítésére kétféle lehetőség kínálkozik. Az első az önálló rögzítőberendezéssel megvalósított rögzítés. Ez a rögzítési mód egy különálló berendezést (céleszközt) jelent. A készülék alkalmas lehet analóg kamerák, vagy IP alapú kamerák jeleinek rögzítésére. A tárolókapacitását a rögzítési eljárás, és a benne lévő háttértároló (merevlemez) határozza meg. A második rögzítési eljárás a számítógép alapú rögzítő kártyával megvalósított videó jelrögzítés. Ebben az esetben a számítógép erőforrásait, és egy speciális rögzítő kártya egységet kell telepíteni. Mindkét esetben megoldott a hálózati, távoli elérés, betekintés.

Az eszközök alapvető követelménye a több felhasználós mód, illetve az egyidejű élőkép és rögzítés megvalósítása.