fbpx

Pénzszállítás

Ugye nem akarod a nagy összegű pénzügyeid csak távolról, felügyelet nélkül bonyolítani?
Megtervezzük a pénz útvonalát, és feltűnés nélkül szállítjuk le az igényeid szerint!

Pénzszállítás

Magas kockázatú, kiemelt feladat, mely a bizalomra épül! Több mint 30 éva a szakmában vagyunk, tudjuk mi az amire valóban szükséged van. Ez egy különleges terület, csak a legjobbak tudják!

Pénzintézetek, gazdasági társaságok pénz és értékszállítását, túrák megtervezését, és professzionális lebonyolítását vállaljuk.

Maximális rugalmasság és diszkréció

Szakszerű és professzionális útvonaltervezés

Pénz- és érték szállítása

A szakképzett biztonsági őrökkel a pénze és az értékei is biztonságban lesznek

Nem lehet teljes a vagyonvédelmi szolgáltatás, ha nem párosul élőerővel, mint például a pénzszállítással, és az egyéb ember által nyújtott vagyonvédelmi szolgáltatásokkal.

A tevékenység teljes körű és minőségi ellátásához szükséges a személyi, tárgyi, és technikai feltételek teljesülése is, mint az őrszolgálati állomány megfelelő létszáma, állapota, felkészültsége, a részükre kiadott felszerelések, ruházat mennyisége, minősége, a munkavégzésüket támogató technikai berendezések állapota.

A pénzszállítási szolgáltatásunk célja, hogy a válllalkozások, magánszemélyek pénzét, értékeit, vagyontárgyaiat, biztonságban, és gyorsan az adott címre hiánytalanul leszállítsuk, vagy a szállításban közreműködjünk.

Élőerős szolgáltatásunkat vezeti: Garamvölgyi Szilárd

6.000+

Ügyfél

240

Településen

40+

Biztonsági szakemberrel

30+

Éve a szakmában

Kérj ingyenes biztonsági tanácsot!

Töltsd ki ezt a rövid űrlapot, küldd el nekünk az adataiddal, és hamarosan az egyik munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, hogy egy személyre szabott ajánlatot kaphass.

11 + 8 =

Kiemelt referenciáink

  • MKB Veszprém Kézilabda Klub
  • Veszprém Aréna
  • Városi Művelődési Központ, Veszprém
  • Balatonfüredi kongresszusi központ, Balatonfüred
  • Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár
  • Valeo eAutomotive Hungary Kft, Veszprém
{

Ezúton is szeretném megköszönni a “Valeo eAutomotive Hungary Kft. Családi Nap” lebonyolítása során nyújtott kiváló szolgáltatásukat, amellyel hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez.

Külön köszönöm Takács Zoltán Szolgálatvezető Úrnak a rendezvény teljes időtartalma alatt végzett pontos feladatszervezést!

– Sebők Balázs –
Ügyvezető Igazgató

Munkában

Ha pénz-, vagy érték- szállításra van szükséged,
lépj velünk kapcsolatba!