fbpx

Állásajánlatok

VESZPRÉM MEGYE LEGNAGYOBB BIZTONSÁGTECHNIKAI CÉGEKÉNT A VAGYONVÉDELEM TERÜLETÉN DOLGOZUNK 1990 ÓTA

Rólunk

Családi vállalkozásként Veszprémi központtal, de nemcsak Veszprémben dolgozunk. Hatalmas tapasztalatunk és nagy gyakorlatunk van távfelügyeleti központ üzemeltetésben, riasztórendszerek telepítésében és karbantartásában, rendezvénybiztosításban és objektumok technikai és élőerős őrzésében.

biztonság-nyugalom kft-veszprém

Tevékenységi területeink

Távfelügyeleti szolgáltatásaink

Az év 365 napján 24 órában fogadjuk és feldolgozzuk a beérkező jelzéseket, valamint megfelelő módon intézkedünk rájuk, például a helyszínre küldjük a fegyveres kivonuló járőrszolgálatunkat.

Biztonságtechnikai szolgáltatásaink

Saját biztonságtechnikai csapattal is rendelkezünk, rendszeresen telepítünk riasztó, tűzjelző és kamera rendszereket, valamint karbantartjuk, igény esetén korszerűsítjük a meglévő rendszereket.

Rendezvénybiztosítási szolgáltatásaink

Több évtizedes rendezvénybiztosítási tapasztalattal rendelkezünk országosan, így minket nem ér már meglepetés. Célunk, hogy az emberek életét, testi épségét, a rendezvény helyszínén lévő értékeket, vagyontárgyakat, megóvjuk a szándékos, vagy gondatlan károkozástól, illetve biztosítsuk a rendezvény zavartalan lebonyolítását.

Járőrszolgálatunk

Járőr autóinkkal mozgó munkatársaink éjszakánként, illetve munkaszüneti napokon több mint 20 ipari és kereskedelmi létesítményt ellenőriznek meghatározott járőrútvonalakon. Feladatuk az objektumok sértetlenségének ellenőrzése, esetenként a vagyonőrök munkájának és éberségének ellenőrzése.

Objektumvédelem

Az objektumok őrzése és védelme egyre fontosabb lett manapság, legyen szó akár egy cég telephelyéről, vagy bármilyen szervezet ingatlanjáról, az értékeit mindegyik szeretné megvédeni. Az objektumvédelem szolgáltatásunk keretében vagyonőreink sokrétű feladatokat látnak el.

Aktuális állásajánlataink

Biztonságtechnikai szerelő

Veszprém – 8 órás munkaidő
Részletekért kattints tovább!

Személy és vagyonőr

Veszprém megyében folyamatosan keresünk munkatársakat. Részletekért kattints tovább!

Csatlakozz Veszprém megye legnagyobb vagyonvédelmi csapatához!

6.000+

Ügyfél

240

Településen

40+

Biztonsági szakemberrel

30+

Éve a szakmában

Munkában