fbpx

Rendezvénybiztosítás

Sportrendezvények, kultúrális, vagy vállalati események biztosításához keresel egy professzionális, megbízható biztonsági céget? Te csak foglalkozz az esemény lebonyolításával, mi pedig vigyázzuk a zavartalan lefolyást.

Rendezvény
biztosítás

Minden rendezvény egyik fő kérdése, hogy a vendégek jól érzik-e majd ott magukat, valamint hogy az esemény zavartalanul, mindenféle különösebb fennakadás nélkül le fog-e folyni?

A rendezvény zavartalan lefolyásában tudunk segíteni, szakképzett, udvarias kollégáink segítségével, egészen a szervezés elejétől a végéig. Több évtizedes rendezvénybiztosítási tapasztalattal rendelkezünk Veszprém megyében, és országosan is, így minket nem ér már meglepetés.

Segítség a rendezvény biztonságos lebonyolításának tervezésben, és az előkészületekben

Az eseményre való beléptetés

A rendezvényre belépők megfelelő tájékoztatása, irányítása

Az esetlegesen zavaró személyek, eszközök, bejutásának kiszűrése, megakadályozása

A résztvevők biztonságának, és az objektum épségének a megőrzése

Az esetleges rendbontás gyors, szakszerű, de udvarias megoldása

A szakképzett biztonsági őrökkel a rendezvény zavartalan lesz

Nem lehet teljes a vagyonvédelmi szolgáltatás, ha nem párosul élőerővel, mint például rendezvénybiztosítás, és egyéb ember által nyújtott vagyonvédelmi szolgáltatással.

Igazodva a nemzetközi elváráshoz, és egyben eleget téve a sporttörvény előírásainak, vizsgázott biztonsági őreinkkel az elsők közt tudtunk sportrendezvényeket biztosítani.

A tevékenység teljes körű és minőségi ellátásához szükséges a személyi, tárgyi, és technikai feltételek teljesülése is, mint az őrszolgálati állomány megfelelő létszáma, állapota, felkészültsége, a részükre kiadott felszerelések, ruházat mennyisége, minősége, a munkavégzésüket támogató technikai berendezések állapota.

A rendezvénybiztosítás szolgáltatásunk célja, hogy az emberek életét, testi épségét, a rendezvény helyszínén lévő értékeket, vagyontárgyakat, megóvja a szándékos, vagy gondatlan károkozástól, illetve biztosítsa a rendezvény zavartalanságát.

Élőerős szolgáltatásunkat vezeti: Garamvölgyi Szilárd

6.000+

Ügyfél

240

Településen

40+

Biztonsági szakemberrel

30+

Éve a szakmában

Kérj ingyenes biztonsági tanácsot!

Töltsd ki ezt a rövid űrlapot, küldd el nekünk az adataiddal, és hamarosan az egyik munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, hogy egy személyre szabott ajánlatot kaphass.

14 + 12 =

Kiemelt referenciáink

  • MKB Veszprém Kézilabda Klub
  • Veszprém Aréna
  • Városi Művelődési Központ, Veszprém
  • Balatonfüredi kongresszusi központ, Balatonfüred
  • Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár
  • Valeo eAutomotive Hungary Kft, Veszprém
{

Ezúton is szeretném megköszönni a “Valeo eAutomotive Hungary Kft. Családi Nap” lebonyolítása során nyújtott kiváló szolgáltatásukat, amellyel hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez.

Külön köszönöm Takács Zoltán Szolgálatvezető Úrnak a rendezvény teljes időtartalma alatt végzett pontos feladatszervezést!

– Sebők Balázs –
Ügyvezető Igazgató

Munkában

Ha rendezvénybiztosításra van szükséged, lépj velünk kapcsolatba!