fbpx

Objektumvédelem

A technika széleskörű fejlődése ellenére, megbízóink továbbra is a jól felkészült, az adott helyzetekhez azonnal alkalmazkodni tudó, éber kollégáinkban bíznak, ha igazán fontos feladatot akarnak megoldani.

Objektumvédelem

Az objektumok őrzése és védelme egyre fontosabb lett manapság, legyen szó akár egy cégről, vagy bármilyen szervezetről, aki az értékeit meg szeretné védeni. Az objektumvédelem elég sok feladatot ölelhet magában, mi többek között az alábbi szolgáltatásokban tudunk segíteni.

Személyellenőrzés, ki- és beléptetés

Csomag- és alkoholszondás ellenőrzés

Teher- és személygépjárművek fogadása, ellenőrzése, nyilvántartása

Biztonsági eszközök kezelése, üzemeltetése

Jogsértő cselekedetek megakadályozása, megelőzése megszakítása,  és a szükséges intézkedések végrehajtása

Lopások, lopási előkészületek feltárása

Kulcsnyilvántartások, kulcsok kezelése

Biztonsági rendszerek telepítése, karbantartása, üzemeltetése

Külső és belső járőrtevékenység ellátása, objektumok járőrellenőrzése

Recepciós, porta szolgálat

A szakképzett őrökkel minden biztonságban lesz

Nem lehet teljes a vagyonvédelmi szolgáltatás, ha nem párosul élőerővel, porta-, illetve járőrszolgálattal és egyéb ember által nyújtott vagyonvédelmi szolgáltatással.

Az élőerő az, amely reagál a távfelügyeleti és biztonságtechnikai eszközök jelzésire körültekintően kialakított szabályok mentén. A tevékenység teljes körű és minőségi ellátásához szükséges a személyi, tárgyi, és technikai feltételek teljesülése is, mint az őrszolgálati állomány megfelelő létszáma, állapota, felkészültsége, a részükre kiadott felszerelések, ruházat mennyisége, minősége, a munkavégzésüket támogató technikai berendezések állapota.

Célja, hogy az emberek életét, testi épségét, az objektumban tárolt vagyontárgyakat, információkat megelőzze, megóvja a szándékos vagy gondatlan károkozástól, illetve biztosítsa az objektumban folyó munkavégzés zavartalanságát.

Élőerős szolgáltatásunkat vezeti: Garamvölgyi Szilárd

6.000+

Ügyfél

240

Településen

40+

Biztonsági szakemberrel

30+

Éve a szakmában

Kérj ingyenes biztonsági tanácsot!

Töltsd ki ezt a rövid űrlapot, küldd el nekünk az adataiddal, és hamarosan az egyik munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, hogy egy személyre szabott ajánlatot kaphass.

8 + 10 =

Kiemelt Referenciáink

  • Videoton Ipari Park Zrt.
  • Veszprém Aréna
  • Veszprémi Kórház
  • Continental
  • Ajka Kristály
{

Ezúton is szeretném megköszönni a “Valeo eAutomotive Hungary Kft. Családi Nap” lebonyolítása során nyújtott kiváló szolgáltatásukat, amellyel hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez.

Külön köszönöm Takács Zoltán Szolgálatvezető Úrnak a rendezvény teljes időtartalma alatt végzett pontos feladatszervezést!

– Sebők Balázs –
Ügyvezető Igazgató

Munkában

Ha objektumvédelemre van szükséged, lépj velünk kapcsolatba!