fbpx

Távfelügyelet

Szeretnéd ha nem csak helyileg szólalna meg a riasztód, amikor történik valami, hanem egy 24 órás felügyelet azonnal intézkedjen is ha szükség van rá?

Az illetéktelen behatolók (betörők) elleni egyik leghatékonyabb elektronikus berendezés a riasztórendszer. A riasztórendszer távfelügyeleti jelzéssel kiegészítve segíti a legjobban te személyi-, és az ingatlanod védelmét.

Távfelügyelet

Az otthonodba beszerelt riasztórendszer Önmagában, távfelügyeleti szolgáltatás nélkül csak arra való, hogy a szomszédokat bosszantsuk a kültéri sziréna vijjogásával. Sajnos nem jelent valós védelmet a betörésekkel szemben. 

A legjobb vagyonvédelmi rendszer is csak akkor nyújt igazi védelmet, ha távfelügyelettel van kombinálva. A magas fokú biztonság megteremtéséhez elengedhetetlen, hogy a jelzések befussanak a távfelügyeletre, amely a nap 24 órájában fogadja és feldolgozza a beérkező jelzéseket, valamint megfelelő módon intézkedik rájuk, például a helyszínre küldi a kivonulószolgálatot.

A legfontosabb érveink a távfelügyeletünk mellett
 • Intézkedünk a bejövő jelzésekre
 • Technikai hiba esetén értesítjük ügyfelelinket, és ha szükséges, időpontot egyeztetünk a hiba szerelésére vonatkozóan
 • A lakásbiztosítások nagy része például csak akkor fizeti meg a keletkező kárt betöréses lopás esetén, ha van beépített riasztó rendszer, és az távfelügyeletre van kötve. Csak magának a riasztórendszernek a megléte és használata, nem elég a kár megtérítéséhez
 • Megfigyeléseink szerint a tevékenységi körzetünkben a “Nyugalmas” matricának is nagyon nagy a visszatartó ereje, köszönhetően a 30 éves szakmai jelenlétünknek
Miért dönts mellettünk?
 • A központunkban 1992 óta működő 24 órás riasztó távfelügyeleti rendszer látja el, a rá csatlakoztatott több mint 6.000 ingatlan elektronikus védelmét. A szolgáltatás megnyugtató védelmet nyújthat lakás, családi ház, üzlethelyiség biztosítására.

 • A távfelügyeleti rendszer segítségével a nap 24 órájában figyelemmel kísérhetjük a védett ingatlanban lévő riasztó ki-, és bekapcsolását, riasztási jelzéseket, és egyéb műszaki információkat. A beérkező jelzésekre az ügyeletes diszpécser intézkedik. Az intézkedés lehet a kivonuló szolgálat azonnali indítása, a megbízóink által megadott személyek felhívása, vagy értesítés az esetleges műszaki hibáról.

 • A fegyveres kivonuló szolgálat a helyszínen biztosítja a ingatlan és vagyontárgyainak védelmét.

  A távfelügyeletre beérkező jelzéseket 4 különböző csatornán is tudjuk fogadni

Az általunk használt átjelzés típusok
 • GPRS átjelzés
  A GPRS átjelzés esetén a kommunikátorba egy mobilszolgáltató adatforgalmi SIM kártyáját tesszük, ez biztosítja az adatkapcsolatot. Ebben az esetben a GPRS kártyát és a használatához szükséges kommunikátort a Nyugalom Kft az ügyfél részére rendelkezésre bocsátja a szerződés megszűntetéséig.

   

 • UHF rádiós átjelzés
  Cégünk saját átjátszó hálózatot üzemeltet, amelyen keresztül érkeznek be a jelzések távfelügyeletünkre. Az UHF-s rendszer engedélyezett EU-s frekvencián megbízható és olcsó üzemeltetésű kommunikációs forma. Az átjátszáshoz szükséges rádiót a Nyugalom Kft az Ügyfél részére rendelkezésre bocsátja a szerződés megszűntetéséig.

   

 • Telefonvonalas átjelzés
  A jelzések cégünkhöz a már meglévő telefonvonalon keresztül érkeznek be. A riasztó csak a jelzések időtartamára használja a vonalat. Kevésbé megbízható kommunikációs forma, mert áramszünet esetén hiába működik még a riasztórendszer, a jelzések csak akkor érkeznek be ha a telefonvonal külön is el van látva szünetmentes tápegységgel.

   

 • Internet alapú átjelzés
  A jelzések az ingatlanban található interneten keresztül érkeznek be hozzánk a riasztóhoz kapcsolt plusz modul segítségével. Napjainkban az internet szolgáltatás rendelkezésre állása megközelíti a mobiltelefonok szintjét. Itt is javasoljuk a szünetmentes tápegység kiépítését.
Riasztó távfelügyelet veszprém - nyugalom

Engedd hogy segítsünk, és legyen a te otthonodban is távfelügyelt a riasztórendszer!

6.000+

Ügyfél

240

Településen

40+

Biztonsági szakemberrel

30+

Éve a szakmában

Kérj ingyenes biztonsági tanácsot!

Töltsd ki ezt a rövid űrlapot, küldd el nekünk az adataiddal, és hamarosan az egyik munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, hogy egy személyre szabott ajánlatot kaphass.

10 + 15 =

Kiemelt referenciáink

 • MKB Veszprém Kézilabda Klub
 • Veszprém Aréna
 • Városi Művelődési Központ, Veszprém
 • Balatonfüredi kongresszusi központ, Balatonfüred
 • Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár
 • Valeo eAutomotive Hungary Kft, Veszprém
{

Ezúton is szeretném megköszönni a “Valeo eAutomotive Hungary Kft. Családi Nap” lebonyolítása során nyújtott kiváló szolgáltatásukat, amellyel hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez.

Külön köszönöm Takács Zoltán Szolgálatvezető Úrnak a rendezvény teljes időtartalma alatt végzett pontos feladatszervezést!

– Sebők Balázs –
Ügyvezető Igazgató

Munkában

Ha távfelügyeleti rendszerre van szükséged, lépj velünk kapcsolatba!