fbpx

Rólunk

Veszprém megye legnagyobb biztonságtechnikai cége vagyunk 30 éve

NYUGALOM VESZPRÉM, ITT VAGYUNK!

Alapítva

1990-ben

A Nyugalom kft története

A Nyugalom kft családi vállalkozásként Veszprémi központtal tevékenykedünk. Nagy gyakorlatunk van a távfelügyelet működtetésben, riasztóberendezések telepítésében, szerelésében, rendezvények és objektumok őrzésében.

A céget 1990-ben édesapám alapította a társaival, Magyarországon akkor vált szabaddá a vállalkozás és úgy érezte rendőri tapasztalatait a vagyonvédelemben hasznosítani tudná.

A tulajdonosok változtak az évek során, majd 2017-től már családi vállalkozásban működtetjük a céget. Hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli, hogy az otthonában biztonságban érezze magát. Az otthonunk biztonságának kialakításához és fenntartásához kínálunk mindenki számára hozzáférhető, megfizethető, 21. századi megoldásokat.

Büszkék vagyunk arra, hogy vidéken mi voltunk az első távfelügyelet az országban. Ez annak is köszönhető, hogy mindig rendkívül fontos volt a fejlődni akarás… és a mai napig is fontos a folyamatos fejlődés.

6.000+

Ügyfél

240

Településen

44

Biztonsági szakemberrel

32

Éve a szakmában

A tevékenységi területeink

Távfelügyleti szolgáltatások:

A legjobb vagyonvédelmi rendszer is csak állandó távfelügyelettel nyújt valódi védelmet, hiszen a magas fokú biztonság megteremtéséhez nélkülözhetetlen, hogy a riasztó jelzéseire való reagálás megtörténjen. Távfelügyeletünk a nap 24 órájában fogadja és feldolgozza a beérkező jelzéseket, valamint megfelelő módon intézkedik rájuk, például a helyszínre küldi a kivonulószolgálatot. A megyében a legrégebbi távfelügyeleti cég vagyunk. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink nagy része magánszemély. Ezúton is köszönjük nekik megtisztelő bizalmukat.

A távfelügyletünket vezeti: Dianiska Gábor

Biztonságtechnikai szolgáltatások:

Cégünk nem csak felügyeli a kiépített rendszereket, hanem saját technikai háttérrel is rendelkezik, melynek keretében gyakran telepítünk riasztó, tűzjelző és kamera rendszereket, valamint karbantartjuk és igény esetén korszerűsítjük a meglévő rendszereket. Új riasztó esetén díjtalanul felmérjük a helyszínt és a helyi specifikációknak és az ügyfél kérésének megfelelő rendszert ajánljuk. Amennyiben riasztó-, kamera- vagy esetleg kombinált rendszer kiépítésén gondolkozik tegyen velünk egy próbát, biztosan nem fog csalódni.

A technikai osztályunkat vezeti: Mészöly Péter

Élőerős szolgáltatások:

Nem lehet teljes a vagyonvédelmi szolgáltatás, ha nem párosul élőerővel, porta-, illetve járőrszolgálattal és egyéb ember által nyújtott vagyonvédelmi szolgáltatással. Az élőerő az, amely reagál a távfelügyeleti és biztonságtechnikai eszközök jelzésire körültekintően kialakított szabályok mentén. A tevékenység teljes körű és minőségi ellátásához szükséges a személyi, tárgyi, és technikai feltételek teljesülése is, mint az őrszolgálati állomány megfelelő létszáma, állapota, felkészültsége, a részükre kiadott felszerelések, ruházat mennyisége, minősége, a munkavégzésüket támogató technikai berendezések állapota. Célja, hogy az emberek életét, testi épségét, az objektumban tárolt vagyontárgyakat, információkat megelőzze, megóvja a szándékos vagy gondatlan károkozástól, illetve biztosítsa az objektumban folyó munkavégzés zavartalanságát.

Élőerős szolgáltatásunkat vezeti: Garamvölgyi Szilárd

Kérj ingyenes tanácsadást!

Működés területünk kiterjed Veszprém, Fejér, Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom megyékre és Budapestre.