fbpx
2024.02.04.

Amit a Nyugalom Kft. távfelügyelet szolgáltatásáról tudni érdemes

A távfelügyelet szolgáltatás áttekintése

Amikor biztonságról és vagyonvédelemről van szó, a Nyugalom Kft. távfelügyelet szolgáltatása kiemelkedik azon megoldások közül, amik megbízható védelmet nyújtanak otthonoknak és vállalkozásoknak egyaránt. A modern társadalomban, ahol a biztonság iránti igény egyre növekszik, a Nyugalom Kft. élen jár azzal, hogy innovatív és testreszabható távfelügyeleti megoldásokat kínál, amelyek nem csupán megfelelnek a magánszemélyek és vállalkozások elvárásainak, hanem gyakran felülmúlják azokat. 

Veszprémi központtal, 1992 óta működik a Nyugalom. Kft távfelügyelet. A diszpécserek az év 365 napján, 24 órában figyelemmel kísérik a rá csatlakoztatott több mint 6.000 ingatlan elektronikus védelmét. A szolgáltatás megnyugtató védelmet nyújthat lakások, családi házak, üzlethelyiségek, irodahelyiségek, intézmények és telephelyek  biztosítására.

 • Több mint 30 év (1992) tapasztalat a távfelügyelet üzemeltetésben
 • Több mint 6000 ingatlan az ügyfelünk
 • 240 településről futnak be jelzések a távfelügyeleti központunkba
 • Több, mint 40 biztonságtechnikai szakember látja el a feladatokat

A Nyugalom Kft. távfelügyelet szolgáltatása egy integrált megoldás, ami a legújabb technológiák és a felhasználóbarát interfész kombinációjával biztosítja az ingatlanok védelmét. A szolgáltatás magában foglalja például a mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, valamint a magas minőségű hő- és füstérzékelők jelzéseinek fogadását, ami lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy jó kezekben tudhassák ingatlanjaik biztonságát.

A technikai háttér fejlettségén kívül nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfélközpontú, komplex szolgáltatásra is. A távfelügyelet szolgáltatásunk kiegészül a tervezésen, telepítésen és karbantartáson át, egészen a zökkenőmentes használatig. Képzett és tapasztalt szakembereink képesek elévgezni az egyedi igények felmérését, személyre szabott riasztó rendszer telepítését és annak folyamatos monitoringját, így biztosítva a teljes körű védelmet.

A Nyugalom Kft. távfelügyelet mellett számos további szolgáltatást is kínál, mint például kamera rendszer telepítést és karbantartást, ami még inkább megerősíti az ügyfelek biztonságérzetét. Folyamatosan kutatjuk a legújabb biztonságtechnikai megoldásokat és technológiákat, hogy ügyfeleink mindig a lehető legjobb védelemben részesülhessenek.

A Nyugalom Kft. távfelügyelet technológiai alapjai

Központunkban a következő átjelzési technológiák jelzéseit tudjuk fogadni.

1. GPRS: Ez a mobiltelefon-hálózaton alapuló technológia lehetővé teszi az adatok folyamatos és megbízható továbbítását a riasztórendszerekről a távfelügyeleti központba.

2. UHF Rádiós Átjelzés: Ultra rövid hullámot használ az adatátvitelre, ami egy másik megbízható módja a riasztási jelek átjelzésének, különösen olyan területeken, ahol a mobilhálózati lefedettség korlátozott.

3. Telefonvonalas Átjelzés: A hagyományos telefonvonalakon keresztüli átjelzés, amely tartalékként szolgálhat, ha az elsődleges átjelzési módok meghibásodnak.

4. Internet Alapú Átjelzés: Az internetes kapcsolaton keresztül történő adatátvitel, amely gyors és költséghatékony megoldást kínál a jelek távfelügyeleti központba történő továbbítására.

Ezek a technológiák biztosítják, hogy a Nyugalom Kft. távfelügyelet szolgáltatása megbízható, gyors és hatékony legyen. 

A Nyugalom Kft. távfelügyelet szolgáltatása a legnagyobb Veszprém megyében.

Biztonsági protokollok a Nyugalom Kft. távfelügyelet szolgáltatásával

Az “Általános Szerződési Feltételek” oldalunk részletes információkat tartalmaz a biztonsági protokollokról és a távfelügyeleti központunkba beérkező riasztások kezelési eljárásairól. Ezek az eljárások magukban foglalják a riasztási jelek fogadását, értékelését és megfelelő válasz intézkedések meghozatalát, beleértve a hatóságok értesítését és a gyors fegyveres kivonuló járőr helyszínre küldését. A dokumentumban részletesen tájékozódhat a szolgáltatásunk folyamatáról, az ügyfél és a Nyugalom Kft. kötelezettségeiről, valamint a biztonsági intézkedések végrehajtásának protokolljairól. További részletekért kérjük, látogasson el ide kattintva az: “Általános Szerződési Feltételek” oldalunkra.

Ügyfélkapcsolat és támogatás

Mindig kiemelt figyelmet fordítunk a kapcsolatra és a technikai támogatásra, hogy ügyfeleink gyors és hatékony segítséget kapjanak minden távfelügyelettel kapcsolatos kérdésben. 

Elérhetőségeink:

Ügyelet (24 órás), Diszpécser központ: 06 (88) 577 052

Központi telefon (nyitvatartás alatt): 06 (88) 577 050

Központi e-mail címünk (nyitvatartás alatt): nyugalom@nyugalom.hu

Központunk címe: 8200 Veszprém, Szabadság tér 2.

Irodai nyitvatartás:

Hétfő- csütörtök: 09:00-12:00-ig   13:00-15:00-ig

Péntek:     09:00-13:00-ig

Gyakran Ismételt kérdések a Nyugalom Kft. Távfelügyelet Szolgáltatásáról

1. Milyen típusú ingatlanokra nyújt távfelügyeleti szolgáltatást a Nyugalom Kft?  

A Nyugalom Kft. távfelügyelet szolgáltatása lakások, családi házak, üzlethelyiségek, irodahelyiségek, Intézmények és telephelyek számára nyújt védelmet. A szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden típusú ingatlan biztonsági igényeit kielégítsük.

2. Hogyan működik a távfelügyelet szolgáltatás?

A távfelügyelet szolgáltatásunk az érintett ingatlanban üzemelő riasztórendszer érzékelőinek jelzéseit képes fogadni és feldolgozni:

 • mozgásérzékelők, 
 • nyitásérzékelők, 
 • üvegtörés érzékelők, 
 • vízkiömlés érzékelők, 
 • szén-monoxid érzékelők,
 • hő- és füstérzékelők,
 • tűzjelzők

A jelzéseket diszpécsereink az év minden napján, 24 órában figyelemmel kísérik. Riasztás esetén megfelelő intézkedéseket teszünk, beleértve a hatóságok értesítését és szükség esetén fegyveres kivonuló járőr helyszínre küldését.

3. Milyen technológiákat használ a Nyugalom Kft. a távfelügyelet során?

A távfelügyeleti szolgáltatásunk GPRS, UHF rádiós átjelzés, telefonvonalas átjelzés és internet alapú átjelzés technológiákat használ. Ezek a technológiák biztosítják a megbízható, gyors és hatékony adatátvitelt.

4. Milyen biztonsági protokollokat követ a Nyugalom Kft. távfelügyeleti szolgáltatásában?

Biztonsági protokollok magukban foglalják a riasztási jelek fogadását, értékelését és megfelelő válasz intézkedések meghozatalát. Részletes információkat a távfelügyeleti központunkba beérkező riasztások kezelési eljárásairól az “Általános Szerződési Feltételek” oldalunkon talál.

5. Hogyan kérhetek technikai támogatást vagy további információt a távfelügyeleti szolgáltatásról?

Technikai támogatásért hívja az ügyeleti számunkat (24 órás). További információt a központi telefonunkon (nyitvatartási időben), vagy központi e-mail címünkön keresztül kérhet. Irodánk nyitvatartási ideje alatt akár személyesen is felteheti kérdéseit Veszprémben, a Szabadság tér 2. címen.

Ezek is érdekelhetnek még

Riasztó vagy kamerarendszer, melyik a hatékonyabb megoldás?

Riasztó vagy kamerarendszer, melyik a hatékonyabb megoldás?

A biztonság mindenki számára elsődleges fontosságú. Az otthonok, vállalkozások és általában az értékek védelmére számos lehetőség közül választhatunk, de gyakori kérdés: riasztó vagy kamerarendszer a hatékonyabb megoldás? Ebben a cikkben összefoglaljuk mindkét...