fbpx
2024.01.21.

Emberek a vagyonvédelem és a Nyugalom Kft mögött – munkatárs az irodában

Cikksorozatunk új részével szeretnénk folytatni a betekintést a vagyonvédelem és a Nyugalom Kft színfalai mögé. Cégünk több mint három évtizednyi jelenléte mögött emberek állnak. Hozzáállásuk, munkájuk összessége határozza meg a Nyugalom Kft hírnevét. Amikor ránk számítasz ügyfélként, akkor igazából a kollégáink munkájára számítasz.

Következő interjúnk alanya bérszámfejtőként erősíti az irodai feladatokat ellátó csapatot.. Munkájában precíz és alapos, nem is lehetne másként ellátni ezt a fontos munkát. Bemutatjuk Andit, a bérszámfejtőt.

Andi, te nemrégen kerültél a Nyugalom Kft-hez, új csapattag vagy. Mióta vagy itt pontosan?

– Igen, viszonylag új vagyok, november elejével kezdtem meg itt a pályafutásomat.

Mit csinálsz, mi a feladatod?

– Első sorban bérszámfejtőként tevékenykedem, ennek a betanulási folyamata most is tart. Ezen felül a titkársági feladatokban is segítek a kolléganőmnek. Például helyettesítem, ha a szabadságát tölti.

Pont a karácsonyi időszakra érkeztél, a legnagyobb hajtásban. Ahogy elnézem, a január sem könnyebb eddig. Hogy tetszik neked a Nyugalom Kft-nél a munka?

– Köszönöm a kérdést, tetszik. Még a betanulás zajlik éppen és valóban a január eddig elég pörgősre sikeredett. Nagyon lüktető időszak, úgy látom. Igazából hozzá vagyok szokva ehhez. Az előző munkahelyen is hasonló volt a terhelés, sőt, otthon két kisgyermekem is van. El vagyok foglalva mindig, de hozzá vagyok szokva.

Hol dolgoztál előtte?

– Budapesten dolgoztam, a Lurdy házban. Mozgalmas volt ott is az élet.

Budapesten is éltél?

– Én veszprémi vagyok, egy átmeneti időszak volt az életünkben a fővárosi lét. A családi életünket már itt terveztük, egy nyugalmasabb városban.

Meg szoktam kérdezni a hölgyektől, akik itt dolgoznak, mit szólnak ahhoz, hogy itt nagyon sok férfi dolgozik. Fegyveres járőrök, biztonságtechnikai szerelők  jönnek mennek, őrkutyák is felbukkannak néha. A vagyonvédelem eléggé férfias szakma, így a közege is elég férfias. Hogy érzed magadat ebben a közegben?

– Jól érzem magam nagyon. Nem zavar, hogy több a férfi, vagy, hogy fegyvert viselnek. Nem is nagyon találkozom a járőrökkel, a munkám egy szűk körre, a vezetőkre és a kolléga nőkre korlátozódik. Az irodai munka ezen a szinten zajlik, mi foglalkozunk vele.

Én örülök neki, hogy nem csak nők dolgoznak itt. Szerintem jobb az, ha vegyesen vannak nők is és férfiak is egy munkahelyen, mindig könnyen megértetem magam bárkivel.

A Nyugalom Kft-re jellemző, hogy olyan munkatársak dolgoznak akár a biztonságtechnikai akár a vagyonvédelmi csapatnál, akik befogadóak, együttműködők. Családias a hangulat mindig. Te is így látod?

– Igen, ez így van, jó itt dolgozni!

Ugray Adrián

Ezek is érdekelhetnek még

Riasztó vagy kamerarendszer, melyik a hatékonyabb megoldás?

Riasztó vagy kamerarendszer, melyik a hatékonyabb megoldás?

A biztonság mindenki számára elsődleges fontosságú. Az otthonok, vállalkozások és általában az értékek védelmére számos lehetőség közül választhatunk, de gyakori kérdés: riasztó vagy kamerarendszer a hatékonyabb megoldás? Ebben a cikkben összefoglaljuk mindkét...