fbpx
2022.07.10.

Gondolatok a riasztóról

Nekem szerencsém van, mert édesapám 30 éve dolgozik a vagyonvédelmi szakmában, előtte pedig rendőr volt.

Abban nőttem fel, hogy az otthonomban van riasztórendszer, és ha véletlen nem tudtam kikapcsolni időben, akkor találkoztam a járőrökkel is. Mindig biztonságban éreztem magam. Tudtam kezelni a riasztót és értettem azt is hogyan működik. Ma is van riasztóm természetesen.

Talán éppen ezért gyakran meglepődve szembesülök, hogy Veszprémben napjainkban folyamatosan adják át a modernebbnél modernebb új lakásokat beépített riasztórendszer nélkül. Egy átlagos ingatlan esetében új lakás árral számolva nagyságrendileg a vételár 0,5%-ába kerül egy komplett riasztó rendszer kiépítése, még sincs szinte sehol.

Mindenkinek fontos az otthona, az értékei, a privát szférája. Ezért azt a célt tűztem ki magam elé, hogy a következő időszakban 1-2 hetente teszek fel 1-1 új blogbejegyzést, amiben megmutatom mire való, miért jó, miért kell, hogy evidens legyen a 21. században, hogy mindenkinek van távfelügyelttel összekötött riasztórendszere.

Szilvi

Ezek is érdekelhetnek még

Riasztó vagy kamerarendszer, melyik a hatékonyabb megoldás?

Riasztó vagy kamerarendszer, melyik a hatékonyabb megoldás?

A biztonság mindenki számára elsődleges fontosságú. Az otthonok, vállalkozások és általában az értékek védelmére számos lehetőség közül választhatunk, de gyakori kérdés: riasztó vagy kamerarendszer a hatékonyabb megoldás? Ebben a cikkben összefoglaljuk mindkét...