fbpx

Komplex infokommunikációs fejlesztés a Nyugalom Kft-nél

A projekt címe:
Komplex infokommunikációs fejlesztés a „NYUGALOM” Biztonsági és Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft -nél

Szerződött kölcsön összege:
12 384 075 Ft

A támogatás összege:
9 907 260 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):
40%

A projekt befejezési dátuma:
2020.07.31.

Projekt azonosító száma:
GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00865

szechenyi logo

 A projekt tartalmának bemutatása:
Pályázatunk keretében egy integrált vállalatirányítási rendszert szereztünk be, amely többféle dolgozói csoport munkarutinjába beépült a bevezetése a megfelelő betanítás után történt meg. A hatékonyság növelésének egyik fontos alapeleme a korszerű informatikai megoldásokkal támogatott üzletvezetés. Fontos számunkra, hogy a bevezetésre került rendszer figyelembe vegye vállalkozásunk egyedi elvárásait, ezért a fejleszteni kívánt célterületeket úgy választottuk ki, hogy a kapcsolódjanak meglévő munkafázisainkhoz, ill. elősegítsék azok egyszerűbb kivitelezését. A projekt során egy hibrid (felhőlapú és helyben telepített) megoldású rendszer bevezetésével fejlesztjük cégünk belső működését.

A felhő alapú szolgáltatások esetében 7 célterületet jelöltünk meg:

  • Munkafolyamat-irányítási rendszer (Worflow)
  • Munkaügy (HR)
  • Táv-és Csoportmunka
  • Iratkezelés
  • Tudásmendzsment
  • Szolgáltatásmenedzsment
  • CRM

A munkafolyamat irányítási rendszer alkalmazásával megtervezhetővé, automatizálhatóvá illetve nyomon követhetővé válnak a munkafolyamatok. Sablonok létrehozásával előre definiált folyamat láncolatok hozhatók létre. Határidők, költségek beállításával tervezhetőek. A dolgozóink napi munkavégezésének megkönnyítése okán, valamint a hatékonyabb belső kommunikáció és dokumentációk kezelése végett lettek kiválasztva a HR, a Táv és csoportmunka és Iratkezelés modulok.

A HR modul a cég munkavállalóival kapcsolatos HR adminisztrációs feladatok időigényének csökkentését, az adatok egységes rendszerben való kezelését, a könnyebb átláthatóságát támogatja.

A Táv-és csoportmunka a cégen belüli hatékony információáramlást és a hibakezelés optimalizálásának biztosítását támogatja, valós idejű kommunikáció lehetőséget, osztott információs bázist biztosít a felhasználóknak. A működésünk során keletkezett számos dokumentum, bizonylat rendszerezett nyilvántartásában segíti munkánkat az Iratkezelés modul.

Manapság a vállalatok életében elengedhetetlen fejlődési út a digitalizálás és a tudás fejlesztés, ezért is vezettük be a Tudásmenedzsment modult, mely által dolgozóink hozzáférhetnek az aktuális tudásanyaghoz, valamint a céghez kapcsolódó dokumentumokhoz.

A szolgáltatásmenedzsment alkalmazásával lehetővé válik a szolgáltatási stratégia alkalmazása, a szolgáltatás tervezése. Így portfólió és katalógus kezelésére, kialakítására és a környezet menedzselésére is van lehetőség.

A CRM partnerekkel való kapcsolattartást, árajánlatok egyszerű elkészítését, vevői rendelések kezelését, és az értékesítési folyamat támogatását biztosítja.

A helyben telepített modulok esetében 3 modult vezettünk be, melyek az alábbi funkcionális területekre fokuszálnak:

  • Kontrolling
  • Logisztika
  • ERP kiegészítő mobil szolgáltatás

A Kontrolling a vezetőség munkáját támogatja és segíti a vállalati döntéshozatalt.

A Logisztika lehetőséget biztosít a raktár és készlet hatékony kezelésére, az árlista naprakész nyilvántartására, ill. a leltár még pontosabb elkészítésére.

Az iWise mobil alkalmazás segítségével okostelefonon is hozzáférhető a rendszer a felhasználók számára, megkönnyítve a rendszerhez való hozzáférést, alkalmazkodva a XXI. századi körülményekhez.

A rendszer kiépítése a kivitelező feladata, melyet szolgáltatások keretében vettünk igénybe, mely tartalmazza a modulokhoz kapcsolódó adatmigrációt, azok testreszabását és a rendszerhez kapcsolódó oktatást.

A projekt keretében hálózati és hardver eszközöket is beszereztünk, melyek a rendszer kiépítését és megfelelő használatát segítik.
Projektünk megvalósítása során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségeknek (a honlapunkon a projekthez kapcsolódó tájékoztató megjelenítése és „C” típusú tábla készítése) is.