fbpx
2023.12.21.

Sánta Szilvia – Azt kívánom hogy tanuljon meg mindenki gyorsan alkalmazkodni a változásokhoz- mi a Nyugalom Kft-nél ezt tesszük

Karácsony előtt pár nappal is, de egész évben, ha valaki bejött a Nyugalom Kft épületébe, akkor az láthatta, hogy mindenki jön megy, papír a kezekben, tornyosulnak az akták, elgondolkodva ülnek a gépek előtt…

Látszik, hogy nem volt könnyű az év és még nincsen vége. Kiemelnél pár momentumot a legfontosabb eseményekből?

– Nagyon kemény évünk volt, nagyon sokat dolgoztunk, dolgozunk. Nagyon sok a megkeresésünk, az új és régi ügyfelünk. Veszprémben mi vagyunk az egyetlen olyan biztonságtechnikai cég, ahol helyben van a távfelügyelet, a riasztó szerelő technikus, a kivonuló járőrszolgálat. Most már nem lehet másra mutogatni, mindenki hozzánk tartozik. Folyamatosan bővítjük a csapatunkat, ami nem egyszerű feladat.

Fogtok végezni péntek délutánig?

– Dolgoznak a fiúk két ünnep között is, a létszámból kicsit visszaveszünk, ügyeleti jelleggel leszünk. Nagyon bonyolult szereléseket csak az ünnep után tudunk megoldani.

Több cégnél is pénteken, vagy már előbb eldobnak kaszát kapát és mennek karácsonyozni. Ti nem fogtok eldobálni semmit sem…

– Nem, nagyon sok még a feladat. Az ünnepek alatt sokkal több cégnél vagyunk jelen járőrszolgálattal. Vagy például a videó távfelügyeleti rendszer ilyenkor sokkal több igényt lát el. Említhetném a fenyőfaárusok portékáját, ahol éppen tegnap volt egy elfogásunk.

Az egyik helyi kereskedőhöz bementek éjszaka fáért, megfogtuk őket.

Karácsonyfát is lopnának?

– Igen.

Az év során az is feltűnt nekem, hogy nagyon jó kis csapat van nálatok. Nagyon jó a csapatszellem. Miért fontos , hogy egy cégnél jó közösség működjön?

– Bízom benne, hogy ez tényleg így van. Csak úgy lehet együtt dolgozni, hogy egymásért is dolgozunk. Mindenki hozzáteszi a közösséghez, amihez a legjobban ért. Hiszünk a lapos hierarchiában, kollégának tartjuk a munkatársakat, elmondhatják nekünk a véleményüket. Ők pedig ezt nagyon értékelik. Én úgy látom, hogy alapvetően jó a hangulat, összetartás van, szívesen dolgoznak a másikért is. A téli szabadságolásokat is úgy oldjuk meg, hogy mindenki egyenletesen legyen terhelve, időben egyeztettünk róla. Mindenki a munkához igazította a szabadságát, amiért nagyon hálásak vagyunk!

Látom végignézve az asztalodat, hogy te holnap sem fogsz végezni…

Otthon három gyermek van, vásárlás, sütés – főzés, ajándékok. Hogyan készülsz a karácsonyra? Van feladatlista is esetleg?

– A férjemmel! 🙂

Ő home office-ban dolgozik, sok szabadsága bent maradt, tud segíteni. De van lista is. Jön az üzenet néha, hogy az ajándékok be vannak csomagolva. Nagyon nagy szerencsém van, de a gyerekek is viszonylag nagyok már, ők is sokat segítenek most már. Volt egy nagy családi disznóvágásunk és én csodálkozva néztem, hogy a gyermekeim gyakorlatilag teljes embert kitettek, folyamatosan dolgoztak. És persze nagyon élvezték.

Mit kívánsz a partnereknek, ügyfeleknek, családoknak, kollégáknak így az év végén?

– Nehéz kérdés. Annyi változás, történés volt az elmúlt években, hogy ezt soha nem gondoltuk volna. Bezárt az iskola, háború, gazdasági válság, infláció elszabadulása.

Olyan dolgok történtek, hogy nehéz tisztán látni és tervezni, dönteni. Azt kívánom hogy tanuljon meg mindenki nagyon gyorsan alkalmazkodni a változásokhoz. Hogy egy kicsit most már legyen lazább, könnyebb az életünk.

Ezek is érdekelhetnek még

Riasztó vagy kamerarendszer, melyik a hatékonyabb megoldás?

Riasztó vagy kamerarendszer, melyik a hatékonyabb megoldás?

A biztonság mindenki számára elsődleges fontosságú. Az otthonok, vállalkozások és általában az értékek védelmére számos lehetőség közül választhatunk, de gyakori kérdés: riasztó vagy kamerarendszer a hatékonyabb megoldás? Ebben a cikkben összefoglaljuk mindkét...