fbpx
2023.09.10.

Öt fontos szempont, amiért érdemes a riasztórendszert távfelügyelet szolgáltatásra bekötni

távfelügyelet - nyugalom kft veszprém


Távfelügyelet, kinek van rá szüksége? Az otthonunk, vagy vállalkozásunk biztonsága mindannyiunk számára kiemelt jelentőségű. A folyamatos technológiai fejlődés eredményeként most már számtalan lehetőségünk van arra, hogy magas szintű védelmet biztosítsunk ingatlanunknak. 

Ezen lehetőségek közül az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb megoldás a riasztórendszer telepítése. A riasztórendszer önmagában is védelmet nyújt, de ha valódi békét és nyugalmat szeretnénk, érdemes távfelügyeleti szolgáltatást igénybe venni. Ebben a bejegyzésben azokat az okokat gyűjtöttük össze, amiért a riasztórendszer távfelügyeletre kötése hatalmas előnyökkel jár.

1, Folyamatos ellenőrzés

A távfelügyeletre bekötött riasztórendszert az év 365 napján 24 órában felkészült és tapasztalt diszpécserek monitorozzák. Ez azt jelenti, hogy ha bármilyen problémát észlelnek, azonnal reagálnak rá, így a potenciális veszélyforrásokat időben észreveszik és szakszerűen intézkednek is. Ez önmagában is óriási előnyt jelent az önálló riasztórendszerekkel szemben.

2, Gyors reagálás

Egy távfelügyeletre kötött riasztórendszerről érkező jelzés esetén azonnali intézkedés történik. A biztonságtechnika fejlődésével a válaszidők lerövidültek, így sokkal gyorsabb intézkedésekre számíthatunk az értékeink megóvása érdekében.

3, Továbbfejlesztett technológia

 A távfelügyeleti szolgáltatók gyakran kínálnak olyan fejlett technológiai megoldásokat és kiegészítő szolgáltatásokat, amik egy átlagos riasztórendszerben nem érhetők el. Ilyen például az akkumulátorok állapotának ellenőrzése, vagy vízfolyás érzékelésére történő intézkedés. A Nyugalom Kft-nél mi is az állandó fejlesztésekre törekszünk. Jelenleg éppen a távfelügyeleti szoftverünk modernizálásán dolgozunk.

4, Megelőzés

 A távfelügyelet nem csak a riasztási eseteknél nyújt segítséget. Gyakori, hogy a biztonságtechnikai szakemberek a riasztás előtt már észlelik a gyanús tevékenységet, így megelőzhetők a károk vagy az esetleges betörések. A megelőzés mindig jobb, mint a károkozás akadályozása és a károkozó tetten érése! Ebben a távfelügyelet kiváló partner.

5, Nyugodt alvás és békés elutazás 

Egy hazai felmérés kimutatta, hogy az emberek 68%-a aggódik az otthona biztonsága miatt, mikor nyaralni megy. A távfelügyeletre bekötött riasztórendszerrel azonban biztos lehetünk abban, hogy a nyaralás ideje alatt is valaki folyamatosan felügyeli az ingatlanunkat és azonnal cselekszik, ha szükség van rá. Ez nyugodt alvást és gondtalan elutazást biztosít. 

A távfelügyelet, nem csak egy plusz szolgáltatás

Összefoglalva, a távfelügyeletre bekötött riasztórendszer nem csupán egy plusz szolgáltatást. Sokkal inkább egy komplex, magas szintű vagyonvédelmi rendszer, amit felkészült és tapasztalt biztonságtechnikai szakemberek az év 365 napján 24 órában kézben tartanak.

Ha valóban a legjobb védelmet keresi otthonának vagy vállalkozásának, nem kérdés, hogy a távfelügyelet a legjobb megoldás!

Veszprémi központunkban 1992 óta működő 24 órás riasztó távfelügyeleti rendszer látja el a rá csatlakoztatott több mint 6.000 ingatlan elektronikus védelmét. A szolgáltatás megnyugtató védelmet nyújthat lakás, családi ház, üzlethelyiség biztosítására.

További kérdései vannak a témában, vagy segítséget szeretne a riasztórendszere távfelügyeleti bekötéséhez, keresse bizalommal szakértőinket!

Ezek is érdekelhetnek még

Riasztó vagy kamerarendszer, melyik a hatékonyabb megoldás?

Riasztó vagy kamerarendszer, melyik a hatékonyabb megoldás?

A biztonság mindenki számára elsődleges fontosságú. Az otthonok, vállalkozások és általában az értékek védelmére számos lehetőség közül választhatunk, de gyakori kérdés: riasztó vagy kamerarendszer a hatékonyabb megoldás? Ebben a cikkben összefoglaljuk mindkét...